Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tassutorstai 4.4. Aspa-säätiö

4.4. @ 16:0018:00

Tervetuloa Tassutorstai-teamsiin 4.4. klo 16.00 – 18.00!

 

Tassutorstain luennoitsijana toimivat Omat avaimet 4You – toiminnan työntekijä Sanna ja kokemusasiantuntija Satu. Omien avainten taustalta löytyvät Aspa-säätiö ja Mielenterveyden keskusliitto. Toiminnassa on kehitetty erilaisia puheeksi oton menetelmiä ja voimavaravalmennuksia.

 

Tassutorstaissa käydään läpi palvelujärjestelmän eri toimijoita, tutustutaan kevyesti sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain pykäliin sekä sosiaali – ja kriisipäivystyksen toimintaan. Kokemusasiantuntija Satu kertoo omia kokemuksiaan avun hakemisesta ja vastaanottamisesta. Satu on erityislapsen vanhempi ja hänellä on omakohtaista kokemusta päihde – ja mielenterveysongelmista sekä niistä kuntoutumisesta.

 

Miten huolen voi ottaa puheeksi ja miten huolen keskellä voi huolehtia omasta jaksamisesta? Luennon aikana voit osallistua keskusteluun anonyymisti, chatin tai mikrofonin kautta. Voi osallistua myös pelkästään kuuntelijan roolissa. Olipa tapasi mikä vain, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Jos mieleesi tulee ennakkokysymyksiä, niitä voi lähettää etukäteen sähköpostitse: iisa.eisala@leijonaemot.fi. Kysymykset välitetään eteenpäin. Vaihtoehtoisesti Tassutorstain jälkeen voi lähettää kysymyksiä aiheeseen liittyen.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
4.4.
Aika:
16:00–18:00
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Leijonaemot