Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tassutorstai: Kun lapsi satuttaa

23.9. @ 13:0014:00

Leijonaemot järjestää yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja tahojen kanssa verkkoluentoja erityislasten vanhemmille.

Tassutorstaina 23.9. klo 13-14 verkkoluennon aiheena on väkivaltaisesti käyttäytyvät erityislapset ja ratkaisujen löytäminen näiden perheiden elämään. Mukana aiheesta kertomassa ja keskustelemassa Hanna Rautiainen ja Vesa Vilppola Kun lapsi satuttaa -hankkeesta.

“Suomessa on useita perheitä, joissa erityislapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Sopivien palveluiden löytyminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Toimimme perheissä, joissa alle 25-vuotias lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti muita perheenjäseniään kohtaan. Hänellä voi olla kehitysvamma, neuropsykiatrisia ongelmia tai ymmärtämisen ja oppimisen haasteita. Kun lapsi satuttaa -hankkeessa pyrimme lisäämään tietoa ja ymmärrystä aiheen ympärillä.”

Ilmoittautuminen 22.9. mennessä. Luennon kesto on noin tunnin ja osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumista. Kooste luennosta on luettavissa Leijonaemojen verkkosivuilla myöhemmin.

Ilmoittautuneille lähetetään liittymiskutsu sähköpostitse ennen verkkoluennon käynnistymistä. Jos et ole saanut kutsua tunti ennen luennon käynnistymistä, lähetä viesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi (tarkista roskapostisi ensin).

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.
Aika:
13:00–14:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Teams -verkkotapaaminen
Suomi

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot