Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAHTO-valmennus Leijonaemoille

30.3.31.5.

Toivotamme tervetulleiksi mukaan Leijonaemot ry:n jäsenet Varpu Hintsasen ohjaamaan TAHTO-valmennukseen. Valmennus käynnistyy verkossa 30.3. ja sisältää kymmenen verkkoluentoa, osallisuuden suljettuun Facebook-ryhmään, materiaalit ja valmennuksen lopulla järjestettävän ryhmätapaamisen Tampereella.

Varpu Hintsanen on psykiatrinen sairaanhoitaja, mielenvalmentaja ja personal trainer. Varpu esittäytyy

TAHTO-valmennus: Surulta ja vastoinkäymisiltä emme voi elämässä välttyä. Voimme kuitenkin opetalla keinoja, joilla vahvistamme itseämme ja omaa ajatteluamme selvitäksemme niistä paremmin. Positiivinen ajattelu ei ole vain harvojen syntymälahjana saatu ominaisuus, vaan sitä voivat opetella ja harjoitella kaikki. Omaa mieltään valmentamalla, oivaltamalla itsestään uusia asioita ja oppimalla uusia toimintatapoja meille avautuu monia sellaisia ovia, joita emme aiemmin ehkä nähneet lainkaan. Lue lisää

TAHTO -valmennuksessa opit:
TUNNISTAmaan mm. ajatuksiasi, uskomuksiasi, tunteitasi, tapaasi toimia.
ARVIOImaan minkälaiset ajatukset ovat haitallisia, mitkä eteenpäin vieviä.
HAVAINNOImaan omaa tunne-ajatus-toiminta -ketjuasi ja sen vaikutuksia päivittäiseen elämään ja päätöksentekoon.
TUNNUSTAmaan itsellesi asioita, joita haluaisit itsessäsi/toimintatavoissasi muuttaa ja miettimään arvojasi.
OPIt konkreettisia keinoja ja tapoja muuttaa ajatuksiasi, uskomuksiasi ja toimintatapojasi itse asettamasi tavoitteen saavuttamiseksi.

HUOM! Kaikki valmennuksen materiaali ovat katsottavissa kun itselle parhaiten sopii. Valmennuksen sisältö ei ole sidottu päivään tai aikaan. 

Valmennukseen kuuluu:

  • kymmenen luentoa, joista puolet teemaa syventäviä liveluentoja
  • suljettu Facebook-ryhmä (päätät itse, miten paljon haluat ryhmässä käydä keskusteluja tai jakaa asioita)
  • materiaalit viikoittaisiin tehtäviin
  • vertaistuki, tämä valmennus on suunnattu vain Leijonaemot ry:n jäsenille ja ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää vertaistuki valmennukseen! 
  • valmennuksen lopulla järjestettävä ryhmätapaaminen Tampereella. Tämä tapaaminen vapaaehtoinen lisä, tapaamiseen osallistuminen ei ole välttämätöntä TAHTO valmennukseen osallistumisessa.

Ilmoittautuminen: tapahtumaan voivat osallistua Leijonaemot ry:n jäsenet (liity jäseneksi). Valmennus toteutetaan mikäli riittävä määrä osallistujia on ilmoittautunut 15.3. mennessä!

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 35 €/hlö. Maksu sisältää kurssimateriaalit. Tapahtumaan on mahdollista hakea vapautusta osallistumismaksusta, jos henkilön maksukyky on väliaikaisesti alentunut (tutustu ehtoihin ja hae tukea). Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
30.3.
Loppuu:
31.5.
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot