Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Stressinpoistoa kuvallisin keinoin

16.9.7.10.

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Erityislapsen vanhempi, oletko väsynyt tai stressaantunut? Haluaisitko löytää keinoja päästää itsesi vapaalle? Täällä voit heittäytyä värien vietäväksi ja saat lomaa suorittamisesta.

Käytämme kurssilla materiaaleina piirustusta, maalausta ja savityöskentelyä, mutta sinulla ei tarvitse olla mitään osaamista näistä, ainoastaan avoin ja ennakkoluuloton mieli. Kurssi nojaa taideterapeuttisiin menetelmiin, mutta se ei ole terapiaa.

Kurssin aikana heittäydymme luoviksi vailla stressiä ja suorittamisesta. Pohdimme tekemisen kautta, mitkä asiat auttavat meitä rentoutumaan ja päästämään ehkä kehääkin kiertävistä ajatuksista irti. Tavoitteena on vain nauttia materiaaleista ja matkasta. Kun annat itsellesi luvan, sisimpäsi kyllä kertoo, mitä se juuri nyt on vailla, oli se sitten rauhoittumista tai piristystä. Keskustelemme kurssilla yhteisesti töistä, mutta pääpaino on tekemisessä.

Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot.

Opetuskerrat: Keskiviikkoisin 16.09., 23.9., 30.9. ja 7.10.2020 klo 18:00-20:30

Tapahtumaan voivat osallistua Leijonaemot ry:n jäsenet ja mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi tapahtuman nimi, jäsenen nimi ja puhelinnumero, sekä muiden osallistujien nimet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista.

Osallistumismaksu: 10 €/osallistuja. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Alkaa:
16.9.
Loppuu:
7.10.
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin työväenopisto Herttoniemi
Laivalahdenkatu 2 b A,
Helsinki, 00810 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot