Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisarusviikonloppu (7-17v), Rovaniemi

28.8. @ 17:0030.8. @ 14:00

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT. JOS HALUAISIT KUITENKIN OSALLISTUA, TIEDUSTELE OSALLISTUMISMAHDOLLISUUTTA PUHELIMITSE/SÄHKÖPOSTITSE!

Elokuussa huomion valokeilassa Lapissa ovat  sisarukset!  Tervetuloa kaikki erityislasten kouluikäiset sisarukset vanhempineen Sisarusviikonloppuun Rovaniemelle.

Viikonlopun tavoitteena on tuoda tarjota yhteisiä elämyksiä Lapin kauniissa maisemissa sekä yhdessäoloa muiden perheiden kanssa. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa & keilausta, laavuretki Rovaniemen kauniissa maisemissa ja elämyksiä seikkailupuisto Huimassa. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Viikonlopun järjestävät yhteistyössä Leijonaemot ry, Erityislasten Omaiset ELO ry sekä Crohn & Colitis ry. Tapahtumassa ovat mukana Leijonaemojen ja ELOn työntekijöitä.

Ilmoittautuminen 24.7. mennessä: Paikkoja on rajoitetusti. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu:  Aikuiset 60 euroa ja lapset 20 euroa. Paikkoja viikonloppuun on rajoitetusti. Etusijalla ovat ELOn ja Leijonaemot ry:n jäsenet. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito sekä majoitus. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Huomioithan, että viikonlopussa ei ole järjestettyä lastenhoitoa, ja lapset ovat vanhempiensa vastuulla tapahtumassa.

Tiedustelut: Leijonaemot: Karolina puh. 040 482 0260 (18.6. asti), toimisto@leijonaemot.fi (30.6. asti) ja ELO: Ida-Maria p. 041 318 7642, elokolo@erityislastenomaiset.fi

Tapahtuma on osa Leijonaemojen “Erityislapsiperheen näkymätön sisarus” -hanketta.

Tiedot

Alkaa:
28.8. @ 17:00
Loppuu:
30.8. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Santasport Lapin urheiluopisto
Hiihtomajantie 2
Rovaniemi, 96400 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://santasport.fi/

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot