Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisarusten (12-17v) pakohuonekisailu Finlayson, Tampere

1.4. @ 17:3020:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI! Leijonaemot ry toimii kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien perheiden kanssa, joten meille on ensiarvoisen tärkeää, että osaltamme teemme kaikkemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätiedot: https://leijonaemot.fi/ajankohtaista/

Tapahtumaan ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä Leijonaemojen toimistosta lähipäivinä.

Pakohuonepeli on huikea elämys, ongelmanratkaisua, tiimihenkeä ja kekseliäisyyttä parhaimmillaan.

Tapahtumapaikkana on RoomEscape Tampereen Finlaysonilla. Tapahtumassa pelataan Secret Cabin-nimistä pakohuone-/pulmapeliä, kahdessa eri joukkueessa. Kahdessa samanlaisessa vierekkäisessä huoneessa, samaan aikaan. Tämä mahdollistaa myös leikkimielisen kisailun kahden eri joukkueen välillä. Yhteen huoneeseen mahtuu pelaamaan 6 henkilöä, ja ilmoittautuneet lapsi-vanhempi -kaksikot jaetaan siten, että molemmissa huoneissa on 3 lapsi-vanhempi -paria. Kaikki tarpeellinen ohjeistus tulee paikan päältä yrityksen omalta pelinhoitajalta, joka koordinoi molempia pelejä koko tapahtuman ajan.

Menossa mukana Leijonaemojen vapaaehtoiset Noora ja Minna.

Ohjelma:
Klo 17.30 kokoontuminen ja järjestäytyminen pelihuoneisiin.Huom! Kulku Room Escapeen Finlaysonin Lidlin sisäänkäynnistä.
Klo 18.00 Peli alkaa.
N. klo  19.30 pelihuoneiden läheisessä neuvottelutilassa pientä purtavaa ja mahdollisuus tunnelmien jakamiseen sekä keskusteluun peliin osallistuneiden kesken.

Pulmapelin tarjoaja kuvaa pelejään ja tilojaan näin: “Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös lapsia peleihin mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin toimipiste on myös esteetön. Peliin ei tarvitse varautua etukäteen, riittää kun tulette avoimella mielellä ja iloisella asenteella. Jos ajatus lukittuna olemisesta jännittää, huoneissamme on turvalukot joiden avulla pääsee aina hätätapauksessa pihalle.” Lisätietoja: https://roomescape.fi/tampere/

Ilmoittautuminen 23.3. mennessä. Mukaan mahtuu 6 sisarusta ja 6 vanhempaa. Etusijalla ovat Leijonaemojen jäsenperheet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta. Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa.

Tilaisuus on maksuton**Mikäli osallistuja on ilmoittautunut eikä ole peruuttanut ilmoittautumista, veloitetaan häneltä no- show maksu 10 euroa.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi, puh. 045 322 5570.

Tilaisuus on osa Leijonaemot ry:n Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanketta

Tiedot

Päivämäärä:
1.4.
Aika:
17:30–20:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Room Escape Tampere, Finlayson, Tampere
Finlaysoninkatu 7, 5 krs.
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 50 406 8696
Kotisivu:
https://roomescape.fi/tampere

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot