Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Sisarusten (7-11v) hevostelutapahtuma, Forssa

27.9. @ 15:0017:30

Tervetuloa kaikki 7-11-vuotiaat hevosia rakastavat sisarukset hevostapahtumaan Similän Ratsutilalle, Forssaan! Tapahtuma on kohdennettu lapsille. Aikuiset ovat tapahtumassa mukana vain saattajina tai ihailemassa hevosia.

Päivän menossa mukana Leijonaemojen vapaaehtoiset Mirva ja Mervi.

Tapahtuman ohjelma:
Lapset jaetaan kahteen ryhmään: puolet ryhmästä menee ratsastamaan, puolet ryhmästä hoitaa tallissa hevosia, 45 minuuttia kerrallaan.
Klo 15:00 – ryhmä 1 ratsastusta ja ryhmä 2 hevosten hoitoa
Klo 15:45 – ryhmä 2 ratsastusta ja ryhmä 1 hevosten hoitoa
Klo 16:30 – sisarusten vertaistukihetki napostelueväiden äärellä
Klo 17:30 – tapahtuma päättyy

Varusteet: ratsastukseen pitkät housut, saappaat/nilkkurit ei lenkkarit, kypärän alle voi ottaa lippiksen/hellehatun/huivin.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 12 lasta. Etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtumapäivää.

Tilaisuus on maksuton. Mikäli ilmoittautunut ei tule paikan päälle eikä ole peruuttanut osallistumista, veloitetaan 10 euron maksu.

Tapahtuma on tarkoitettu erityislapsen sisarukselle eikä erityislapsen osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 594 6476 /Mervi Vastamäki

Tapahtuma on osa Leijonaemojen “Erityislapsiperheen näkymätön sisarus” -hanketta.

Tiedot

Päivämäärä:
27.9.
Aika:
15:00–17:30
Hinta:
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Similän Ratsutila, Forssa
Similän Rantatie 18
30100 Forssa, 30100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
p. 040 573 1978
Kotisivu:
http://www.similanratsutila.fi/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautumisohjeet: Vain yksi ilmoittautuminen perheeltä. Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot