Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisarusten (7-11v) hyppelyhetki, Tampere

28.3.2019 @ 17:0019:00

Toivotamme lämpimästi kaikki 7-11-vuotiaat erityislasten sisarukset vanhempineen mukaan hyppimään! Tarjolla on  trampoliinilla hyppimisen lisäksi pizzaa ja vertaistukea.

Menossa mukana Leijonaemojen vapaaehtoiset Nina ja Tuulia

Varusteet ja huomioitavat asiat:  Hyppimiseen pitkävartiset hyvin jalassa pysyvät sukat, avojaloin ei saa pomppia. Sukkia on myynnissä myös kassalla. Raskaana oleville hyppimistä ei suositella. Puiston puolella ei saa syödä eväitä, eikä viedä juomapulloja tms.

Tapahtumaan saapuessa on jokaisesta hyppijästä oltava täytettynä oheinen vastuuvapauslomake. Lomake on voimassa voimassa vuoden.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 16 henkilöä, 8 lasta ja 8 aikuista ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtumapäivää.

Tilaisuus on maksuton.
Mikäli ilmoittautunut ei tule paikan päälle eikä ole peruuttanut osallistumista, veloitetaan 10 euron maksu.

Tapahtuma on tarkoitettu erityislapsen sisarukselle eikä erityislapsen osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 482 0260

Tapahtuma on osa Leijonaemojen ”Erityislapsiperheen näkymätön sisarus” -hanketta.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
28.3.2019
Aika:
17:00–19:00
Hinta:
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Trampolin Park Tampere
Juvelankatu 4 (Vehmainen)
Tampere, 33730 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 50 407 6899
Kotisivu:
https://www.trampolinpark.fi/tampere-juvelankatu.html

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot