Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näkymätön sisarus -hankkeen vapaaehtoisten koulutus, Tampere

8.2.2019 @ 17:009.2.2019 @ 17:00

Aika: 8-9.2. klo 17.  Koulutusviikonloppu käynnistyy ruokailulla, varsinainen ohjelma alkaa klo 18.30.

Paikka: Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37, 33100 Tampere

Kouluttajat: Erityinen sisaruus -projektista kouluttamassa Katri Lehmuskoski, ja Sanna Kalmari sekä Leijonaemoista Karolina Lamroth.

Teema: Sisaruskoulus on räätälöity Leijonaemojen Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hankkeen nykyisille ja uusille vapaaehtoisille. Koulutus on kolmen iin paketti: ideointia, inspiraatiota ja innostumista! Työpajatyyppinen  koulutus tarjoaa tietoa sisarusten kokemuksista ja tarpeista sekä ideoita ja menetelmiä sisarustapahtumien järjestämiseen. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiuksia esimerkiksi lapsiryhmän ohjaamiseen, ja saat varmuutta järjestää sisarustapahtuman Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hankkeessa.

Kustannukset: Koulutus ja majoitus ovat Leijonaemojen jäsenille ilmaisia. Muille osallistujille koulutus majoituksineen maksaa 30 euroa, ilman majoitusta 15 euroa.

Majoitus on kahden hengen huoneessa. Etusijalla tapahtumaan ovat hankkeessa jo sisarustapahtumia järjestäneet  jäsenet sekä vertaisohjaajakoulutuksen käyneet jäsenet, mutta kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Lisätietoja koulutuksesta ja sisarushankkeesta saat Karolinalta, karolina.lamroth@leijonaemot.fi

 

 

 

Tiedot

Alkaa:
8.2.2019 @ 17:00
Loppuu:
9.2.2019 @ 17:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,
tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Scandic Station
Ratapihankatu 37
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot