Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sinun vuorosi loistaa -vertaistukipäivä verkossa

30.9.2023 @ 10:0015:00

Sinun vuorosi loistaa verkkovertaistukipäivä

Tervetuloa mukaan verkkovertaistukipäivään – on sinun vuorosi loistaa, vaikka et pääsisi osallistumaan lähitapaamisiin!

Päivän aikana kuulemme kolmen erityislapsen vanhemman tarinan siitä, miten he ovat löytäneet oman vuoronsa loistaa. Aikaa on myös yhteiselle keskustelulle puheenvuorojen herättämistä ajatuksista. Puheenvuoron pitäjien tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Ohjelma:
10.00 Tervetuloa!
10.15 Erityislapsen vanhemmuus, omaishoitajuus ja työelämän yhdistäminen (Tiina)
11.00 Rohkeat ja rajut ratkaisut erityislapsen vanhemman omannäköisen elämän mahdollistamiseksi (Ninni)
12.00 Lounastauko
13.00 Vanhemman tunteet erityislapsen saadessa terveen sisaruksen (Eija)

13.45 Pienryhmissä vertaiskeskustelua
14.30 Yhteinen loppukeskustelu

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Kaikille 22.9. mennessä osallistumismaksun maksaneille lähetämme päiväkahvipaketin nautittavaksi päivän aikana. Viimeisen viikon aikana ilmoittautuville emme voi luvata paketin ehtivän ajoissa.

Päivässä mukana on Leijonaemojen työntekijöitä vastaamassa teknisestä onnistumisesta sekä vapaaehtoisia Leijonaemoja jakamassa omia kokemuksiaan.
Päivä järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 5 €/hlö ja muille 20 €/hlö.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus on maksettava tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
30.9.2023
Aika:
10:00–15:00
tapahtumaluokat:
,

Leijonaemot