Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sinun vuorosi loistaa -brunssi, Kuopio

16.9.2023 @ 11:0014:00

Sinun vuorosi loistaa -vertaistukipäivä Kuopiossa

Toivotamme kaikki erityislasten isät ja äidit tervetulleiksi yhteiselle brunssille.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota vanhemmille omaa aikaa ja irrottautua hetkeksi arjesta sekä jakaa vertaistukea muiden vanhempien kanssa brunssin äärellä. Ennen ruokailua kokoonnutaan ja tutustutaan vertaisvanhempien kesken. Tapahtumassa vanhemmilla on mahdollisuus tavata muita erityislasten vanhempia ja verkostoitua.

Leijonaemojen teemana vuonna 2023-2024 on ”Sinun vuorosi loistaa” ja järjestämme Sinun vuorosi loistaa -brunsseja eri puolilla Suomea, jotta jokaisella vanhemmalla on tämä hetki keskittyä vain itseensä ja etsiä omaa loistettaan.

Brunssi järjestetään ravintola Hygge BROssa osoitteessa Kauppakatu 28, Kuopio. Mukana brunssilla Leijonaemo Heli.

Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 5 €/hlö ja muille 20 €/hlö.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus on maksettava tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Lastenhoitoa ei ole tarjolla tapahtuman aikana. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
16.9.2023
Aika:
11:00–14:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hygge BRO
Kauppakatu 28
Kuopio, 70110 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot