Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ryhtiä raha-asioihin, Helsinki

25.4. @ 10:0016:00

Tapahtuma on peruttu 25.4. ja pyritään järjestetään myöhemmin. Seuraa tapahtumasivua, julkaisemme tapahtuman tulevan ajankohdan myöhemmin!

Ryhtiä raha-asioihin -päivässä puhutaan rahasta. Ei välttämättä rahasummista, vaan arjesta ja siinä pärjäämisestä. Monella erityislapsiperheellä on käytettävissä rahaa vähemmän kuin he toivoisivat. Omaishoitajille ei makseta suuria korvauksia, eikä vammaistukikaan aina riitä erityislapsen tarpeisiin. Jatkuvat rahahuolet kuormittavat mieltä.

Miten saada käytettävissä olevat rahat riittämään paremmin? Mitä tukia erityislapsiperheiden on mahdollista saada? Voiko talouttaan hallita? Tule ottamaan yhdessä selvää!

Päivän aikana tarjotaan aamukahvi, lounas sekä päiväkahvi. Osallistujien on mahdollista saada Takuusäätiöltä henkilökohtaista talousneuvontaa tapahtuman jälkeen.

Päivässä mukana Takuusäätiön asiantuntija, myöhemmin vahvistettava sosiaalietuuksien asiantuntija ja Sanna Newton Leijonaemoista.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Osallistumismaksu: 15 €/hlö jäsenille ja muille 35€/hlö (sis. ohjelman ja ruokailun).

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Vastaavat tilaisuudet järjestetään kevään aikana myös Oulussa ja Helsingissä.

Tiedot

Päivämäärä:
25.4.
Aika:
10:00–16:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
Helsinki, Suomi
Kotisivu:
https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot