Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Leijonaemojen piknik-päivä

12.6.

Leijonaemojen piknik-päivä

Tule mukaan kaikkien yhteiseen piknik-päivään Leijonaemojen kanssa!

Leijonaemot kautta Suomen kokoontuvat piknikille lauantaina 12.6.2021. Piknikille voi lähteä oman perheen kanssa tai kutsua mukaan enemmänkin väkeä. Piknik voi olla missä tahansa puistossa tai rannalla, tai vaikka omalla pihalla tai parvekkeella.

Olemme koonneet kartalle tietoa Leijonaemojen paikallisten vertaisryhmien järjestämistä piknikeistä.Näissä vertaisryhmien järjestämissä piknkikeissä voi olla yhteistä tarjoilua tai jotain muuta erityisohjelmaa, kurkkaa lisätiedot kunkin tapahtuman kohdalta! Leijonaemojen vapaaehtoiset järjestävät piknikkejä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Porvoo, Hämeenlinna, Lapinjärvi, Pori, Vaasa, Oulu ja Kajaani. Katso näiden ja muiden piknikkien lisätiedot kartalta!

Tehty Padletilla

Jos haluat, voit ilmoittaa omista piknik-suunnitelmistasi muille alueesi erityislapsiperheille laittamalla paikkalinkin yhteiselle kartallemme. Lisää kartalle merkintä suunnittelemaasi piknikpaikkaan. Kerro merkinnässä mihin aikaan olette tulossa piknikille ja tarvittaessa tarkenna paikkaa: ”kolmas koivu parkkipaikalta vasemmalle”. Näin teillä on mahdollisuus löytää toisenne ja viettää mukava kesäpäivä yhdessä toisten erityislapsiperheiden kanssa. HUOM! Älä kirjoita merkintään puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Kartta on julkinen ja kenen tahansa nähtävissä. Ilmoitetut paikat ilmestyvät kartalle vasta Leijonaemojen hyväksynnän jälkeen (2-3 arkipäivän kuluessa).

Kartalle ilmoitetuille piknikeille voi osallistua kuka tahansa, ilmoittautumista ei tarvita. Jokainen piknikille tulija ottaa mukaan omat eväät, huovat ja muut tykötarpeet. Piknikillä noudatetaan kullakin alueella voimassa olevia koronaturvallisuusohjeita ja esim. turvavälejä. Yhteiset pelit, leikit ja ilonpito ovat suositeltavia, jos se onnistuu turvallisesti. Jokainen huolehtii piknikin jälkeen oman seurueensa roskat asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Jaa piknikistäsi kuvia somessa tunnisteella #leijonaemopiknik

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
12.6.
tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Leijonaemot ry
Puhelin:
+35845 893 6493
Sähköposti:
toimisto@leijonaemot.fi
View Järjestäjä Website

Leijonaemot