Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perheretki Vepsän saareen, Turku

26.6.2019 @ 11:0018:00

perheretki 26.6.2019

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan erityislapsiperheiden yhteiseen päivään. Lähtö Vepsän saareen Aurajoen rannalta Vaakahuoneen edestä klo 11.00 ja paluu lähtöpaikkaan klo 18.00. Saareen liikennöi M/S Lily tai Rosita ja merimatka saareen kestää tunnin.

Merimatkalla saareen tutustumme toisiimme ja käymme läpi päivän ohjelmaa. Vepsän saarella aloitamme kotiruokalounaalla, jonka jälkeen perheet saavat ulkoilla, uida ja pelata luontobingoa omaan tahtiin. Ennen paluumatkaa kokoonnumme yhteen grillaamaan makkaraa. Vepsän saari on Turun kaupungin omistama ulkoilupaikka Airistolla sijaitsevassa saaressa.

Toiminta tapahtuu pääosin ulkona, joten huomioittehan sään mukaiset varusteet. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Päivän menossa mukana vapaaehtoinen Leijonaemo Leena

Ilmoittautumiset: tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Mukaan mahtuu 8 perhettä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe, muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää retken lisäksi venekuljetuksen ja evästarjoilut. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
26.6.2019
Aika:
11:00–18:00
Hinta:
tapahtumaluokka:
tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Vepsän saari
Turku, Suomi + Google Map
Kotisivu:
www.vepsa.fi

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot