Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perheen lettukestit

15.11. @ 11:0014:15

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Erityislapsen isä ja sisarus, tulkaa nauttimaan yhteisestä ajasta lettuja valmistaen ja nauttien.
Valmistamme yhdessä ryhmän kanssa monenlaisia lettuja lisäkkeineen. Teemme esimerkiksi makeita rahkalettuja, lettukakkua ja erilaisia suolaisia lettuja täytteiden kera. Ruuanvalmistuksen jälkeen kokoonnumme yhdessä nauttimaan herkuista pöydän ääreen.

Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot.

Tapahtumaan voivat osallistua Leijonaemot ry:n jäsenet ja on tarkoitettu erityislapsen isille ja sisaruksille. Mukaan mahtuu 3 vanhempaa yhden lapsen kanssa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi tapahtuman nimi, jäsenen nimi ja puhelinnumero ja alaikäisten ikä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista.

Osallistumismaksu: 8 €/perhe. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.
Aika:
11:00–14:15
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin työväenopisto Itäkeskus
Turunlinnantie 1
Helsinki, 00900 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot