Ladataan tapahtumat

Perhe edellä puuhun -hankkeen vapaaehtoisten koulutus, Utajärvi

5.4. @ 18:007.4. @ 16:00

Toivotamme kaikki vapaaehtoista työstä kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

Koulutusviikonlopun tavoitteena on kouluttaa Leijonaemojen Perhe edellä puuhun– hankkeen vapaaehtoisia, jotka järjestävät omilla alueillaan koko perheen luontotapahtumia erityislapsiperheille.

Perheiden luontolähtöisiin toiminnallisiin menetelmiin meitä perehdyttävät MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiöstä psykologi, perheterapeutti Pekka Lyytinen sekä toimintaterapeutti, sairaanhoitaja Satu Kananen. Pekka toimii säätiössä kuntoutussuunnittelijana ja Satu Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminnan koordinaattorina. Viikonloppuun voivat osallistua Leijonaemojen vapaaehtoiset sekä jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vapaaehtoisina hankkeessa.

Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat tekemään vähintään yhden päivän/toimen vapaaehtoistyötä hankkeen toimintavuosien 2019-2020 aikana. Vapaaehtoistyöstä ei koidu kustannuksia vapaaehtoisille.

Vetäjinä toimivat leijonaemo Terhi ja hankkeen projektityöntekijä Minna Juvalainen. Kouluttajina Pekka Lyytinen sekä Satu Kananen, Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten kuntoutussäätiöstä.

Näytä tapahtuman ohjelma

(pidätämme oikeuden muutoksiin)
Perjantaina 5.4.

klo 17:00 Tervetuloa koulutukseen! Yhteinen iltapala toisiimme tutustuen sekä viikonlopun ohjelman läpikäynti:
Lauantaina 6.4.

klo 8:00 – 9:00 Aamupala
klo 9:30    Syvennytään Perhe edellä puuhun -hankkeeseen sekä viikonlopun koulutukseen
klo 12:00  Lounas
klo 13:30  Koulutusta
klo 14:45  Iltapäiväkahvit
klo 15:00  Koulutusta
klo 17:00  Päivällinen
klo 20:00  Iltapala ja savusaunan hellivät löylyt
klo 22:00  Kauniita unia!
Sunnuntaina 7.4.
klo 8:00 – 9:00 Aamupala
klo 9:15    Koulutus jatkuu
klo 12:00  Lounas
klo 12:45  Koulutusta/yhteistoimintaa
klo 15:00  Viikonlopun purku, palautteen anto sekä lopetuskahvit
klo 16:00  Kotimatkalle käynti, hyvää matkaa!

Koulutus on maksuton Leijonaemot ry:n jäsenille.. Tapahtuma on vapaaehtoistyöhön hankkeessa sitoutuvalle Leijonaemot ry:n jäsenelle maksuton ja yhdistys korvaa osallistujien matkakustannukset halvimman matkustustavan mukaan. Muilta kuin Leijonaemot ry:n jäseniltä peritään ruoka- ja majoituskuluja 120 euroa. Annathan luvan sähköpostisi jakamiseen ilmoittautumisen yhteydessä, jos pystyt tarjoamaan kimppakyydin, tai tarvitset sellaisen päästäksesi paikalle. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa.

Ilmoittautumiset 15.3. mennessä: Mukaan mahtuu 11 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet Pohjois- ja Keski-Suomen alueilta. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 7 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan tapahtumasta järjestäjälle koituneet kulut.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 482 0279

Tapahtuman yhteistyökumppanitMLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö, MLL:n Isät ja pojat puussa -seikkailutoiminta

Tiedot

Alkaa:
5.4. @ 18:00
Loppuu:
7.4. @ 16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Merilän kartano
Meriläntie 1
Utajärvi, 91600 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://merilankartano.com/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Merkitse ruutuun osallistujien lukumäärä ja täytä jokaisen osallistujan tiedot. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille. Merkitse lisätietoihin jos voit tarjota tai tarvitset kyydin tapahtumapaikalle. Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot