Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Perhepäivä Savikon tilalla, Vihti

29.8. @ 12:0016:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU. 

Savikon tilalla perheet kohtaavat kauniin luonnon ja ihanan talliympäristön, jossa ympärillä voi tavata monenmoisia eläimiä; koiria, hevosia, lampaita ja vuohia ym. Savikon tilalla ympäristö on rauhallinen ja perheet voivat tutustua eläimiin rauhassa.

Päivässä mukana ja perheitä varten vapaaehtoiset Jenni ja Laura.

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 6 perhettä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet, jotka ilmoittautuvat mukaan 31.7. mennessä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.
Aika:
12:00–16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Savikon tila
Luolaistentie 201
Vihti, 03430 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://savikontila.wordpress.com/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leijonaemot