Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Metsäretki Soljasten suoluontoalueelle, Ylöjärvi

24.10. @ 10:0014:00

perhepäivä Ylöjärvellä

Tervetuloa Perhe edellä puuhun -hankkeen perhepäivään Soljasten suoalueelle seitsemisen kansallispuistoon Ylöjärvelle!

Päivän ohjelmassa on luvassa upea koko perheen metsäretki oppaan (LuontoLeena) johdatuksella. Retkellä kuljetaan esteettömällä luontopolulla ja tutustutaan alueen luontoon eri aisteja käyttäen. Polun varrella tehdään erilaisia kivoja luontotehtäviä ja nautitaan syksyisen luonnon tuomasta hyvästä olosta. Luontoretken jälkeen grillataan makkaraa nuotiolla ja nautitaan nokipannukahveista. Lapsille on tarjolla mehua. Evästelyhetken jälkeen on luvassa vertaistuellista keskustelua.

Tapahtuma on esteetön. Polulla on mahdollista kulkea pyörätuolilla ja alueella on inva-wc.

Päivässä mukana ja perheitä varten ovat Leijonaemot Jutta ja Sanna.

Alustava päivän aikataulu:
Klo 10.00 Tapahtuma alkaa, vetäjien esittäytyminen ja perheiden tutustuminen
Klo 10.30 Luontoretkelle lähtö, luontotehtäviä ja luonnon tarkkailua eri aistien avulla
Klo 12.00-13.00 Evästelyä (nokipannukahveet, makkaran grillausta)
Klo 13.00-14.00 Vertaistuellista keskustelua, palautteiden keruu

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 7 perhettä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
24.10.
Aika:
10:00–14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Seitsemisen kansallispuisto
Seitsemisentie 110
Ylöjärvi, 34530 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Vain yksi ilmoittautuminen perheeltä. Osallistujien sukupuoli- ja ikäjakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot