Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Perhepäivä Kungsbackan kotieläinpihalla, Porvoo

12.9. @ 10:0014:00

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan Perhe edellä puuhun -hankkeen perhepäivään!

Kodikkaassa Kungsbackan maatilanpihapiirissä pääset tutustumaan persoonallisiin eläimiin ihan läheltä. Liikumme omassa porukassa, kotieläinpihalla ei ole tuolloin muita ryhmiä. Kungsbackassa lampaat määkivät, ponit hirnuvat ja aasit huutavat. Pääset tutustumaan myös Suomessa harvinaisiin kunekune sikoihin, jotka ovat hyvin seurallisia. Kungsbackassa lapset näkevät ne kuvakirjan eläimet ihan oikeina. Lemmikkejä saa syöttää ruoholla ja melkein kaikkia voi vähän rapsutellakin.

Tarjolla perheille grillimakkaralounas grillisalaatteineen. Lisäksi mehut, kahvit ja jäätelöt. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Päivässä mukana ja perheitä varten vapaaehtoinen Outi.

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi (ilmoita osallistuvien aikuisten ja lasten lukumäärä). Mukaan mahtuu 8 perhettä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet, jotka ilmoittautuvat mukaan 18.7. mennessä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
12.9.
Aika:
10:00–14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kungsbackan kotieläinpiha
Sikiläntie 609
Ilola, 07280 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kotielain.com/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leijonaemot