Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perheretki Korkeasaareen, Helsinki

22.8. @ 10:0016:00

Perhe edellä puuhun tapahtuma

Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi.

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan Perhe edellä puuhun -hankkeen perheretkelle Korkeasaaren eläinpuistoon! Tule nauttimaan luonnosta, eläimistä ja vertaisperheiden seurasta.

Päivässä mukana ja perheitä varten vapaaehtoiset Jenni ja Laura.

Tapaamme porukalla mustikkamaan portilla klo 10.15, jossa jaetaan kaikille eväspussit. Siitä lähdemme yhdessä opastukselle jossa tutustumme vuodenajan aktiivisimpiin eläintarhan asukkeihin.

Tapahtuma soveltuu liikuntarajoitteisille.

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet, jotka ilmoittautuvat mukaan 27.6. mennessä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
22.8.
Aika:
10:00–16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Korkeasaaren eläintarha
Mustikkamaanpolku 12
Helsinki, 00570 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot