Ladataan tapahtumat

Kissankulman perhepäivä, Hämeenlinna

29.8. @ 10:0015:30

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan Perhe edellä puuhun -hankkeen perhepäivään!

Päivässä perheillä mahdollisuus tutustua Kissankulman eläinpihan eläimiin ja eläinten hoitoon. Tapahtuman punaisena lankana kulkee vertaistuki. Päivän aikana nautitaan maukas lounas sekä kahvi/mehutarjoilu. Päivässä mukana ja perheitä varten vapaaehtoinen Leijonaemo Pia.

Alustava ohjelma:

klo 10 – 11 Tervetuloa: tutustumista ja eläinpihan esittelykierros
klo 11 – 13 Ponin harjausta, pupun paijausta yms. yhdessä vertaisperheiden kanssa, sekä lounastarjoilu
klo 13 – 15 Ratsastus ponilla/ hevosella

Tapahtuma soveltuu liikuntarajoitteisille.

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautumiset: Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet, jotka ilmoittautuvat mukaan 4.7. mennessä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.
Aika:
10:00–15:30
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kissankulman eläinpiha
Hämeen Härkätie 136
Hämeenlinna, 13500 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kissankulmanelainpiha.com/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Vain yksi ilmoittautuminen perheeltä. Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot