Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Pariskuntien liikunnallinen viikonloppu, Lohja

9.10. @ 17:0011.10. @ 14:00

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki vanhemmat pariskuntien yhteiseen viikonloppuun. Viikonlopussa pariskunnat virkistäytyvät ja viettävät yhteistä aikaa eri liikuntalajien parissa.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä erityislasten vanhemmat Johanna ja Kai.

Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 14.8. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 120 €/pariskunta ja muille 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite (pdf) tulostettavaksi tai jaettavaksi eteenpäin

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
9.10. @ 17:00
Loppuu:
11.10. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kisakallion urheiluopisto
Kaarina Karin tie 4
Lohja, 08360 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kisakallio.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Merkitse ruutuun osallistujien lukumäärä ja täytä jokaisen osallistujan tiedot. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille. Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot