Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nobab-kiertue, Turku

10.5.2023 @ 10:0014:00

Kohtaa lapsi, näe perhe.

Leijonaemojen Nobab-kiertue kohtaa perheitä ja ammattilaisia Turun yliopistollisessa keskussairaalassa keskiviikkona 10.5. klo 10-14. Tapahtuma järjestetään T-sairaalan Lahesmaa-salissa osoitteessa Hämeentie 11 (pääsisäänkäynti 11a).

Samaan aikaan on TYKS Majakkasairaalassa, T3, osoitteessa Savitehtaankatu 5 Leijonaemojen toiminnan infopiste. Tervetuloa juttelemaan ja saamaan tietoa Leijonaemojen toiminnasta. Infopiste sijaitsee heti pääovista tultaessa ala-aulassa.

Nobab tapahtuma on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille ja erityislasten kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Aikataulu:

  • klo 10.00 – Kahvitarjoilu
  • klo 11.00 – Leijonaemojen esittely, tj Pia Lemmetty
  • klo 11.30 – Nobab-standardit ja niiden toteutuminen sairaalassa, sh-opiskelija Sini Karjalainen, Turun AMK ja ylihoitaja Outi Tuominen, Lasten ja nuorten tulosryhmä TYKS sairaalapalvelut, Varha
  • klo 12.30 – Leijonaemojen stipendien ja palkintojen jako

Tule tutustumaan Leijonaemojen vertaistukitoimintaan, tapaamaan muita perheitä ja ammattilaisia. Tapahtumaan toivotaan ennakkoilmoittautumista kahvitarjoilun vuoksi: ilmoittaudu mukaan.

Leijonaemot ry jakaa tapahtumassa sosiaali- tai terveydenhuoltoalanammattilaisille Leijonaemojen stipendejä ja palkintoja. Ne myönnetään henkilöille, jotka ovat tukeneet toiminnallaan erityislapsiperheen tai erityislapsen vanhemman hyvinvointia ja jaksamista merkittävällä tavalla. Tämän linkin kautta voit lähettää oman ehdotuksesi kenelle stipendi/palkinto myönnetään.

Tapahtuma on maksuton. Vapaaehtoisen tuki- ja kahvimaksun voi maksaa MobilePaylla Leijonaemoille, nro. 38266.

Kiertueen aikataulu 2023:
17.4. Tampereen yliopistollinen keskussairaala
10.5. Turun yliopistollinen keskussairaala
15.9. Kuopion yliopistollinen keskussairaala
12.10. Oulun yliopistollinen keskussairaala
20.11. Uusi Lastensairaala, Helsinki

Nobab-standardit
Standardit perustuvat YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen ja ne on laadittu yhteistyössä eri ammattilaisten ja vanhempien kesken. Leijonaemot vastaavat standardien ylläpidosta ja seurannasta Suomessa.

Tiedot

Päivämäärä:
10.5.2023
Aika:
10:00–14:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Tyks T-sairaala
Hämeentie 11
Turku, 20520 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot