Ladataan tapahtumat

Naisten Kymppi Leijonaemoille, Helsinki

16.8. @ 10:0017:00

Toivotamme tervetulleiksi mukaan jäsenistön erityislasten äidit Leijonaemot -joukkueeseen Naisten Kympille elokuussa 2020. Joukkuetta ovat luotsaamassa vapaaehtoiset Leijonaemot Emma ja Saana.

37. Naisten Kymppi starttaa sunnuntaina 16.8.2020 ja tapahtumapaikkana on Meripuisto Eirassa. Tapahtuma käynnistyy klo 10 ja päättyy klo 17. Voit tutustua päivän ohjelmaan tämän linkin kautta.

Luvassa on loistelias liikuntakarnevaali, toinen toistaan riemastuttavampia ohjelmanumeroita reitillä ja entistäkin paremmat bileet tapahtuma-alueella. Citroën Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Lue lisää tapahtumasta.

Ilmoittautuminen 21.6. mennessä alla olevalla lomakkeella. Leijonaemot -joukkueeseen voivat osallistua yhdistyksen jäsenet. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 35 €/hlö. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Osallistumismaksu sisältää:
• Runsas maalihuolto
• Tuotekassi täynnä herkullista syötävää ja tuotenäytteitä
• Kello 12.00 lavalla AIKAKONE
• Tapahtumapaita (katso koot), -ranneke
• Juoksija-lehti, joka sisältää Naisten Kympin infolehden
• 10km reittihuolto

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
16.8.
Aika:
10:00–17:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Meripuisto Eira
Helsinki, 00140 Suomi + Google Map
Kotisivu:
http://vihreatsylit.fi/meripuisto/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet: Täytä jokaisen osallistujan tiedot . Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot