Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näe hyvä elämässä -vertaistukipäivä

9.10. @ 09:3015:00

näe hyvä elämässä päivä

Näe hyvä elämässä -päivä kutsuu kaikki erityislasten vanhemmat inspiroivien ajatusten, ilahduttavien kohtaamisten ja vertaistuen pariin. Päivän teemaan meidät johdattaa puheenvuorollaan Arman Alizad.

Päivään voi osallistua Helsingin livekatsomossa (Allergiatalo) tai yhteiskatsomoissa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa – tai vaikka omalta kotisohvalta verkon välityksellä. Aloitamme päivän aamukahveilla ja klo 10 on Armanin puheenvuoro.

Päivän aikataulu:
Klo 9.30 Aamukahvit
Klo 10.00-12.00 Arman Alizad: Kiitollisuus ja ennakkoluulojen murtaminen
Youtube -striimaus etä- ja kotikatsomoihin
Klo 12.00-13.00 Lounas live- ja yhteiskatsomoissa, verkko-osallistujilla omakustanteisesti
Klo 13.00-14.30 Vertaiskeskustelua päivän teemasta
Yhteiskatsomoissa vertaisohjaaja, Arthurissa ja verkossa työntekijän ohjaamana
Klo 14.30-15.00 Päivän yhteenveto

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Etusijalla livekatsomoon ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka eivät aikaisemmin osallistuneet Leijonaemojen vertaistapahtumiin. Paikat jaetaan etusijalla olevien kesken 13.9. ja tämän jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Lastenhoitoa ei järjestetä tapahtuman ajaksi. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: live- ja yhteiskatsomot* jäsenille 25€/hlö ja muille 50€/hlö, ja kotikatsomo jäsenille 15€/hlö ja muille 25€/hlö (sis. kotiin postitettavan päiväkahvipaketin). Maksu sisältää päivän ohjelman lisäksi tulokahvit ja lounaan. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

*Yhteiskatsomot järjestetään: Scandic Oulu Station, Scandic Kuopio, Scandic Julia Turku ja Scandic Tampere City

Noudatamme tapahtumassa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä voimassa olevia viranomaisohjeita. Tapahtumassa on käytettävissä käsidesiä ja maskeja. Tulethan tapahtumaan vain täysin oireettomana.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
9.10.
Aika:
09:30–15:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Allergiatalo
Paciuksenkatu 19
Helsinki, 00270 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot