Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mukavaa meininkiä perheille Metropoliassa

27.9.2023 @ 17:0018:30

Mukavaa meininkiä perheille Metropoliassa

Tervetuloa perheiden toiminnallisiin tuokioihin! Toimintaa erikseen lapsille ja vanhemmille. Tapahtumat ovat maksuttomia ja tarkoitettu pääkaupunkiseudulla asuville perheille, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi. Ilmoittaudu mukaan syyskuun kertaan 24.9. mennessä.

Järjestämme perheille suunnattua ryhmätoimintaa yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT Ry:n, Leijonaemot ry:n, Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Metropolian fysioterapian ja sosiaalialan varhaiskasvatuksen opiskelijoiden kanssa!

Toiminta on tarkoitettu erityislapsiperheille ja ohjelma toteutuu erikseen aikuisille ja lapsille. Ohjelma on suunnattu noin 5-10-vuotiaille lapsille. Sisarukset ovat tervetulleita mukaan lasten ohjelmaan. Tapahtuma toteutuu kolmena keskiviikkona syys-marraskuussa Metropolian liikuntatiloissa. Jokaiselle kerralle on oma tapahtuma tapahtumakalenterissa – ilmoittaudu niille kerroille, joille haluat.

  • ke 27.9. klo 17.00-18.30 Vanhemmille vertaistukea ja lapsille liikunnallista seikkailua (ilm. 24.9. mennessä)
  • ke 25.10. klo 17.00 -18.30 Vanhemmille vertaistukea ja lapsille liikunnallista seikkailua (ilm.22.10. mennessä)
  • ke 15.11. klo 17.00-18.30 Vanhemmille vertaistukea ja lapsille liikunnallista seikkailua (ilm.12.11. mennessä)

Jokaisella kerralla on yhteinen aloitus ja yhteinen lopetus. Tapahtumassa ei ole tarjoilua. Ota mukaan rennot vaatteet, oma vesipullo ja mahdolliset eväät. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Ilmoittautumiset Kehitysvammatuki 57 ry:n tapahtumakalenterin kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin ennen tapahtumaa.

Saapumisohjeet: Tapaaminen Myllypuron kampuksella, pääsisäänkäynnin info -pisteellä, josta opiskelijat opastavat eteenpäin. Osoite on Myllypurontie 1. Myllypuron metropysäkki on aivan pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Autolla tuleville on maksuton pysäköintimahdollisuus kampuksen parkkihallissa, jossa K2 tasolla on esteettömiä paikkoja sisäänkäynnin vieressä. Oven vieressä on puhelin jolla saa yhteyden vahtimestariin, joka avaa oven. Opiskelijat ovat vastassa parkkihallin ovella ja auttavat parkkiluvan kanssa.

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai Krista Lehtonen krista.lehtonen@metropolia.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.9.2023
Aika:
17:00–18:30
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Metropolia Myllypuron kampus
Myllypurontie 1
Helsinki, 00920 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot