Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Minun aikani -vertaistukiviikonloppu, Helsinki

8.10. @ 18:0010.10. @ 14:00

Minun aikani -vertaistukiviikonloppu,

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat tervetulleiksi vertaistukiviikonloppuun.

Tapahtuma on kohdennettu vanhemmille, joille erityislapsen vanhemmuus on jo pitkään ollut arkea tai joiden erityislapset ovat jo varttuneemmassa iässä. Viikonlopun ohjelmaan on sisällytetty mukavan yhdessäolon lisäksi aktiviteetteja ja elämyksiä eri puolilla kaupunkia. Vertaistuki kulkee mukana viikonlopun keskusteluissa.

Tapahtumassa mukana vertaisohjaajina erityislasten vanhemmat Seija ja Jari.

Ilmoittautuminen: Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 13.8. mennessä ja eivät aikaisemmin osallistuneet Leijonaemojen vertaistapahtumiin. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö tai 120 €/pariskunta, muille 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman ohjelma (pdf)

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
8.10. @ 18:00
Loppuu:
10.10. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hotelli Arthur
Vuorikatu 19
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot