Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Mindfulness ja metsään uppoutuminen

20.9. @ 11:0016:00

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Metsään uppoutuminen on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämisen tekniikka, jolla voi purkaa stressitilaa ja “nollata” sisäisesti itsensä. Kurssin tavoitteena on tukea heidän jäsenten hyvinvointia.

Vuonna 2013 kehitetyssä metsään uppoutumisen menetelmässä yhdistyy periaatteita ja tekniikoita mindfulnessista, meditaatiosta, chi kungista (kiinalainen voimistelu) sekä kehotietoisuusharjoituksia. Kokoontuminen Seurasaareen johtavan sillan päässä.

Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot.

Tapahtumaan voivat osallistua Leijonaemot ry:n jäsenet ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi tapahtuman nimi, jäsenen nimi ja puhelinnumero, sekä muiden osallistujien nimet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista.

Osallistumismaksu: 8 €/osallistuja. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Päivämäärä:
20.9.
Aika:
11:00–16:00
tapahtumaluokat:
,
tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Seurasaari
Helsinki, 00250 Suomi + Google Map

Leijonaemot