Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Luontoseikkailu perheille Maunulassa

5.9. @ 10:0013:15

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Kuljemme syksyiseen metsään Maunulan luontopolulle havainnoimaan vuodenajan vaihtumista. Ihastelemme värikkäitä puita ja opimme tunnistamaan marjoja. Kenties löydämme sieniäkin.

Yhtenä tämän luontoseikkailun tavoitteena on antaa virkistävässä ympäristössä aikaa vahvistaa vanhemman ja erityislapsen sisaruksen välistä suhdetta.

Varaudu säähän sopivin vaatteisiin ja ota pienet eväät mukaan. Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot.

Retkeä vetää ympäristökasvattaja Milla Tuormaa.

Tapahtumaan voivat osalllistua Leijonaemot ry:n jäsenet ja on tarkoitettu erityislasten vanhemmille sekä perheen sisaruksille. Mukaan mahtuu 10 vanhempaa yhden 5-10-vuotiaan lapsen kanssa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi tapahtuman nimi, jäsenen nimi ja puhelinnumero, sekä muiden osallistujien nimet ja alaikäisten ikä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista.

Osallistumismaksu: 6 €/perhe. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.
Aika:
10:00–13:15
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Maunulan luontopolku
Pirkkolantie 22
Helsinki, 00630 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot