Ladataan tapahtumat

Likkojen Lenkki Leijonaemoille, Tampere

29.8. @ 11:3018:00

Toivotamme tervetulleiksi mukaan jäsenistön erityislasten äidit Leijonaemot -joukkueeseen Likkojen Lenkille. Joukkuetta ovat luotsaamassa vapaaehtoiset Leijonaemot Nina ja Tuulia.

Likkojen Lenkki on naisille suunnattu liikuntatapahtuma Tampereella – liikuntavaihtoehtoina kävely, juoksu ja kaupunkiseikkailu. Tämä vuonna tapahtuma järjestetään lauantaina 29.8. alkaen klo 11.30. Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Hyvää fiilistä, iloa ja musiikkia päivään tuovat Antti Ketonen sekä DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends upealla ysäriteemaisella show:llaan! Lue lisää tapahtumasta.

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä Girls just wanna have fun eli Tytöt tahtoo pitää hauskaa! Kilpailuun ilmoittautuminen ja asujen kuvaus Tapahtumatorilla klo 11.30 – 12.45.

Osallistujille on tarjolla eri reittivaihtoehtoja. Perinteisten lenkkireittien tilalta voit myös osallistua Tapahtumatorilla liikuntatunteihin tai liikkua Tampereen keskustassa Rock the City -kaupunkiseikkailun merkeissä. Tarkemmat tiedot reittivaihtoehdoista.

Kauempaa tuleville on tarjolla myös majoitusta, joista varaukset tehdään suoraan itse hotelleihin: majoitustiedot

Ilmoittautuminen 30.6. mennessä alla olevalla lomakkeella. Leijonaemot -joukkueeseen voivat osallistua yhdistyksen jäsenet. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 30 €/hlö. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Osallistumismaksu sisältää:
• Sisäänpääsy Suomen Parhaaseen Naisten Tapahtumaan ja huippuviihdettä
• Lenkkieväspaketti
• Tapahtumatori tulvillaan tuote-esittelyä ja yhteistyökumppaneidemme huipputarjouksia
• Varusteiden vaihto- ja peseytymistilat sekä tavara- ja vaatesäilytys (1 €)
• Juomapisteet reitin varrella
• Ensiapupiste tapahtuma-alueella
Osallistumismaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.
Aika:
11:30–18:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Pyynikin urheilukenttä
F.E. Sillanpään katu 4
Tampere, 33230 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leijonaemot