Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Liikkeellä Valokuvaten PhotoWalk Suomenlinnassa

29.8.2.9.

Työväenopistosta voimavaroja Leijonaemot ry:n jäsenille

Lähde mukaan kuvausretkelle Suomenlinnaan! Rennolla kävelyllä jokainen tutustuu linssin läpi upeaan ympäristöön saaden opettajalta vinkkejä kuvaukseen. Lauantaina 29.8. ryhmä tapaa Suomenlinnan puolella lauttasatamassa klo 13.

Huomioimme yhteiskunnallisen tilanteen ja tarvittaessa kunnioitamme turvavälejä kuvausretkellä. Ilmonetista löydät kurssin tarkemmat tiedot. Tapahtuma ei sovellu liikuntarajoitteisille, sillä maasto Suomenlinnassa ei ole esteetön.

Opetuskerrat:
La 29.08. klo 13:00 – 15:30, Suomenlinna
Ke 02.09. klo 18:00 – 19:30, Verkko-opetus

Tapahtumaan voivat osallistua Leijonaemot ry:n jäsenet ja on tarkoitettu erityislapsen vanhemmalle ja/tai teini-ikäiselle sisarukselle. Mukaan mahtuu 9 osallistujaa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi tapahtuman nimi, jäsenen nimi ja puhelinnumero, sekä muiden osallistujien nimet ja alaikäisten ikä. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki hakijat saavat vahvistuksen mukaanpääsystä ennen tapahtuman alkamista.

Osallistumismaksu: 6 €/osallistuja. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa

Syksyllä 2020 kaikilla työväenopiston kursseilla huomioidaan ohjeistuksen mukaiset turvavälit. Jos tilanne sitä edellyttää, järjestetään kurssit etäyhteyksin. Kurssit ovat vain Leijonaemot ry:n jäsenille.

Tiedot

Alkaa:
29.8.
Loppuu:
2.9.
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Suomenlinna
Helsinki, 00190 Suomi + Google Map

Leijonaemot