Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leijonaemot ry:n toiminnan suunnittelu 2019, Espoo

12.1. @ 10:0013.1. @ 15:00

Tervetuloa mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan Leijonaemot ry:n vuoden 2019 toimintaa.

Viikonloppuun voivat osallistua Leijonaemojen vapaaehtoiset sekä jäsenet, ovat kiinnostuita toimimaan vapaaehtoisina. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat tekemään vähintään yhden päivän/toimen vapaaehtoistyötä vuoden 2019 aikana. Vapaaehtoistyöstä ei koidu kustannuksia vapaaehtoisille.

Osallistumalla suunnitteluviikonloppuun pääset osaltasi vaikuttamaan tulevien tapahtumien toteuttamiseen. Vuoden 2019 teemana on hyvinvointi, jonka pohjalta tapahtumien sisältöä rakennetaan. Jos et jostain syystä pääse mukaan, mutta haluat järjestää paikkakunnallasi vertaistoimintaa, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi.

Viikonlopun menossa mukana Leijonaemojen työntekijät ja hallitus.

Tapahtuma on maksuton ja yhdistys korvaa osallistujien matkakustannukset halvimman matkustustavan mukaan.

Viikonloppu käynnistyy lauantaina aamukahvilla klo 10 (hallituksen jäsenet saapuvat jo perjantaina). Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Viikonloppuun on mahdollista myös osallistua vain lauantain osuuteen. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Ilmoittautuminen 2.1. mennessä. Huomio, että peruutuksista 4.1. jälkeen peritään peruutusmaksuna pitopaikasta varatut majoitus ja ruokailut (30€/ruokailu ja 80€/majoitus per vrk). Peruutusmaksu mitätöidään sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan ruokailun ja majoituksen kokonaishinta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi, puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
12.1. @ 10:00
Loppuu:
13.1. @ 15:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hyvinvointikartano Kaisankoti
Bodomintie 37
Espoo, 02740 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kaisankoti.fi/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Leijonaemot