Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Leijonaemopäivät 2020, Nastola

18.9. @ 18:0020.9. @ 12:00

Valtakunnalliset Leijonaemopäivät 2020 järjestetään 18.-20.9.2020 Pajulahden liikuntakeskuksessa, Nastolassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Leijonaemojen jäsenet perheineen!

Leijonaemopäivät on tänä vuonna suunnattu koko perheelle. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Viikonlopussa on tarjolla monipuolista ohjelmaa, josta voit koota itsellesi sopivan ohjelmakokonaisuuden monista vaihtoehdoista. Tarjolla on esimerkiksi:

Vertaistukihetkiä vanhemmille
Liikuntapainotteista ohjelmaa koko perheelle
Saunomista
Luontoelämyksiä esteettömällä laavulla
Lajikokeiluja (käytössämme Pajulahden urheiluapuvälineitä)

Lauantaina mukana luennoimassa Varpu Hintsanen, psykiatrinen sairaanhoitaja, mielenvalmentaja ja personal trainer. Varpu esittäytyy. Luennon ajaksi tarjolla lastenhoito.

Ilmoittautuminen päättyy 15.7. klo 16, jonka jälkeen voit ilmoittautua varasijalla sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö ja pariskunnille 140€, lapset 40€ (alle 2v ilmainen). Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa tai perhehuoneissa opistotasoisessa majoituksessa. Hotellitasoisen majoituksen lisäomavastuu aikuiset 40€/hlö ja lapset 20€/hlö.

Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtumassa mukana Leijonaemot ry:n työntekijät ja joukko Leijonaemojen vapaaehtoisia

 

Tiedot

Alkaa:
18.9. @ 18:00
Loppuu:
20.9. @ 12:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Liikuntakeskus Pajulahti
Pajulahdentie 167
Nastola, 15560 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leijonaemot