Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempien lauantaibrunssi, Helsinki

10.6. @ 12:0013:30

lauantaibrunssi

Luxusta viikonloppuun – tule mukaan erityislasten vanhempien lauantaibrunssiin 10.6. klo 12.00. Herkuttelun ohessa nautitaan hyvästä seurasta. Brunssi järjestetään persoonallisessa Moko Market Café Punavuoressa.

Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.  Tapahtumaan mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 5 €/hlö ja muille 20 €/hlö. Etkö vielä jäsen? Liity tästä

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus on maksettava tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

Tiedot

Päivämäärä:
10.6.
Aika:
12:00–13:30
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Moko Market Café Punavuori
Perämiehenkatu 10
Helsinki, 00150 Suomi
+ Google Map

Leijonaemot