Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kylpyläretki erityislasten vanhemmille, Vantaa

27.10.2019 @ 12:00

flamingo spa kylpyläretki

Toivotamme kaikki erityislasten isät ja äidit lämpimästi tervetulleiksi mukaan kylpyläpäivään Flamingo Spa:han Vantaalle!

Aika: Sunnuntaina 27.10.2019 klo 12.00 alkaen

Ohjelmassa vertaistukea, rentoutumista ja saunomista kylpylässä. Kylpyläretken jälkeen siirrytään ruokailemaan yhdessä ravintola Amarilloon klo 16.00. Kokoontuminen klo 11.50 Flamingon kylpylän aulassa.

Päivän menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Henna ja Merja

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 15 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 1.9. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin Espoon alueen jäsenille ja sen jälkeen muille.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö (sis. kylpyläretken ja ruokailun). Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Näytä peruutusehdot

peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistus esitettäessä osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.2019
Aika:
12:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Flamingo Spa
Tasetie 8
Vantaa, 01510 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot