Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kun lapsi satuttaa -verkkovertaisryhmä erityislasten vanhemmille

31.8. @ 18:3020:00

|Toistuva tapahtuma (Katso kaikki)

Tapaamiset: tiistaisin 31.8., 14.9. ja 28.9. klo 18.30-20 Teams-yhteydellä.

Suomessa on useita perheitä, joissa erityislapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Sopivien palveluiden löytyminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

Leijonaemot ja Kun lapsi satuttaa -hanke järjestävät yhdessä kolme kertaa kokoontuvan verkkovertaisryhmän vanhemmille, joiden erityislapsi käyttäytyy väkivaltaisesti muita perheenjäseniään kohtaan. Hänellä voi olla kehitysvamma, neuropsykiatrisia ongelmia tai ymmärtämisen ja oppimisen haasteita. Ryhmä on tarkoitettu alle 25-vuotiaiden lasten vanhemmille.

Ryhmää ovat ohjaamassa perhetyöntekijä Vesa Vilppola Kun lapsi satuttaa -hankkeesta sekä Heli Parjanen Leijonaemot ry:stä.

Ryhmään otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään ei oteta uusia osallistujia ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Tapahtuman toteutuksen mahdollistaa ja kustannukset katetaan Kehitysvammaisten Palvelusäätion Kun lapsi satuttaa -hankkeen kautta. Osallistujilta peritään 10 euron sitouttamismaksu, joka maksetaan ennen tapahtumaan osallistumista hankkeen yhteistyökumppanille, Leijonaemot ry:lle. Tapahtumaan voi anoa tukea, mikäli maksukyky on alentunut.

Lue peruutusehdot.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai 045 865 8410

Kun lapsi satuttaa -hankkeen logo

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.
Aika:
18:30–20:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot