Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokkaa huippukokki Tomin kanssa, verkossa

29.8. @ 10:0011:30

Kokkaa Tomin kanssa 29.8.

Kaipaatko vaihtelua arkiruokiin? Oletko kyllästynyt kokkaamaan aina ”sitäsamaa”? Haluatko olla oman elämäsi masterchef? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, kun Leijonaemojen tukijoukkoihin ovat liittyneet huippukokit Tomi Björck, Arto Rastas ja Henri Alen.

Sunnuntaina 29.8. kokkaamassa kanssamme on Tomi kotikeittiöltään Australiasta. Tilaisuudessa osallistujat valmistavat omassa kotikeittiössään sunnuntain aamupalan Tomin ohjeistuksessa. Mukana linjoilla on myös Leijonaemojen työntekijä, joka välittää tilaisuuden aikana esitetyt kysymykset Tomille.

Tapahtuma järjestetään verkossa livetapahtumana Leijonaemot ry:n jäsenille (liity jäseneksi). Osallistujat saavat ennakkoon sähköpostitse ostoslistan tarvittavista raaka-aineista valmistettavaan ateriaan.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä: Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia ja tilaisuuteen voivat ilmoittautua mukaan yhdistyksen jäsenet. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on tarjolla, arvotaan paikat hakijoiden kesken. Osallistujat saavat vahvistuksen osallistumisesta sähköpostitse ilmoittautumisajan päädyttyä.

Sähköinen liittymiskutsu tilaisuuteen lähetetään sähköpostitse vuorokausi ennen tilaisuuden käynnistymistä. Kutsu on henkilökohtainen eikä sitä voi välittää eteenpäin.

Tapahtuma on maksuton. Peruuttamatta jättämästä paikasta perimme 30 euron no-show maksun. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tutustu tuleviin kokkauskertoihin: Kokkaa huippukokki Arton kanssa 2.10. ja Kokkaa huippukokki Henrin kanssa 30.10.

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.
Aika:
10:00–11:30
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams -verkkotapaaminen
Suomi

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot