Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiipeilytapahtuma erityislasten vanhemmille, Oulu

24.11.2019 @ 09:4515:00

vanhempien kiipeilytapahtuma oulussa

Tule kokeilemaan kiipeilyä ja viettämään rentouttava päivä yhdessä vertaisten kanssa sunnuntaina 24.11. Päivä käynnistyy 90 minuutin ohjatulla kiipeilyllä, jonka jälkeen tarjolla pizzalounastus. Osallistujia pyydetään olemaan paikalla klo 9.30, jotta kiipeilemään päästään aikataulun mukaisesti klo 9.45. Jos kiipeily ei ole sinun juttusi, voit tulla mukaan ulkoilemaan, lounastamaan ja saunomaan.

Ruokailun jälkeen on mahdollisuus jäädä saunomaan ja saunatilat ovat ryhmän käytössä iltapäivään saakka. Osallistujia pyydetään tuomaan omat pyyhkeet ja peseytymisvälineet.

Päivän menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Aino, Hanna ja Marika.

Ilmoittautuminen 8.11. mennessä. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin Oulun ja lähiseudun jäsenille ja sen jälkeen muille. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi ruokailun ja saunomisen. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot: peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 865 8410

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2019
Aika:
09:45–15:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Oulun kiipeilykeskus
Paakakatu 7
Oulu, 90520 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
045 1801403
Kotisivu:
https://www.oulunkiipeilykeskus.com/

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot