Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaikkien lasten juhlat, Espoo

29.2.2020 @ 12:4516:00

Toivotamme kaikki erityislapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan perhetapahtumaan Espooseen!

Espoon ryhmän jo perinteeksi muodostuneet “kaikkien lasten synttärit” vietetään la 29.2. elokuvateatteri Kino Tapiolassa. Ensin herkutellaan synttärimeiningillä, jonka jälkeen katsomme elokuvan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. Tapahtuma päättyy kun elokuva loppuu.

Jos perheessä jollakin on vammaiskortti tai vastaava niin kortti on hyvä ottaa mukaan.

Päivässä mukana ja perheitä varten vapaaehtoiset Leijonaemot Hanna ja Merja.

Ilmoittautumiset: Mukaan mahtuu 25 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n espoolaiset jäsenperheet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin espoolaisille jäsenille ja sen jälkeen muille.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 20 €/perhe ja muille 40 €/perhe. Lisäosallistujat (yli 4 henk) tai ei-jäsenet perheestä: 5 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman sekä ruokailun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Vanhemmat ovat koko tapahtuman ajan vastuussa lapsistaan, huolehtivat lastensa liikkumisesta tiloissa ja ohjelmaan osallistumisesta. Tapahtuma soveltuu liikuntarajoitteisille.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh.045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
29.2.2020
Aika:
12:45–16:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kino Tapiola
Mäntyviita 2
Espoo, 02110 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole saatavilla sillä tapahtuma Tickets on mennyt.

Leijonaemot