Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityislasten vanhempien joulusauna, Oulu

18.12.2022 @ 15:0018:00

Vanhempien joulusauna

Toivotamme Oulun ja lähiseudun erityislasten vanhemmat mukaan jouluiseen vertaistukitapaamiseen. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa tunnelmallisessa joulusaunassa ja pirtissä takkatulen äärellä. Tarjolla pientä jouluista purtavaa. Voit halutessasi paistaa omia makkaroita takkatulen äärellä.

Tapahtumassa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Aino ja Marika.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustelut vapaista paikoista sähköpostitse ilmoittautumiset@leijonaemot.fi. Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja ja etusijalla ovat Oulun ja lähiseudun jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Etkö vielä jäsen? Liity tästä

Osallistumisesta peritään 5 €/hlö omavastuu. 
Maksulinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221

Tiedot

Päivämäärä:
18.12.2022
Aika:
15:00–18:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lämsänjärven leirikeskus
Hiihtomajantie 2
Oulu, 90230 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot