Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isien vertaistukiviikonloppu, Koli

15.3. @ 18:0017.3. @ 14:00

Teema: Isin oma viikonloppu. Viikonlopun tarkoituksena on rentoutua, irrottautua arjesta hetkeksi sekä jakaa vertaistukea erityislasten isien kesken. Viikonloppu pitää sisällään vertaistuen lisäksi aktiviteetteja sekä saunomista.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä erityislasten isät Jaakko ja Veli-Matti

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 18.1.2019 mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 80 €/hlö ja muille 100 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Viikonlopun esite ja ohjelma (julkaistaan myöhemmin) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin

Tiedot

Alkaa:
15.3. @ 18:00
Loppuu:
17.3. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Koli Freetime
Kopravaarantie 27
Juuka, 83950 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://kolifreetime.fi/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Leijonaemot