Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isien vertaistukiviikonloppu, Espoo

20.1.2023 @ 17:0022.1.2023 @ 14:00

Toivotamme kaikki erityislasten isät tervetulleiksi mukaan isien omaan viikonloppuun!

Isien omassa viikonlopussa saunotaan, syödään ja puretaan ajatuksia elämästä erityislapsiperheessä. Puhutaan kuin mies miehelle, löydetään itsestä voimavaroja arkeen, perhe-elämään ja isyyteen. Tässä viikonlopussa on sinun vuorosi loistaa, isä! Tule kokemaan vertaisuuden voima yhdessä toisten erityislasten isien kanssa. Viikonlopun ohjelma ja aikataulu katsottavissa tämän linkin kautta.

Mukana viikonlopun menossa erityislasten isät Mika ja Pasi.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma järjestetään, jos vähimmäisosallistujamäärä täyttyy.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla rajoitetusti 70 euron lisämaksusta.

Maksulinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

 

 

Tiedot

Alkaa:
20.1.2023 @ 17:00
Loppuu:
22.1.2023 @ 14:00
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Backbyn kartano
Bodomintie 37
Espoo, 02740 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot