Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isien selviytymisleiri, Koli

24.1. @ 17:0026.1. @ 14:00

Nyt kaikki isät rohkeasti mukaan nauttimaan Kolin huikeasta luonnosta ja vertaistuesta.

Kolin isien viikonlopussa teemana on selviytyminen. Jokainen erityislapsen isä on jo selviytyjä tullessaan, mutta viikonlopun aikana pääsee kukin hiomaan omaa selviytymisstrategiaan vertaisvoiman avustuksella.

Lauantaina otetaan miehistä mittaa selviytymisleirillä luonnossa – leikkimielellä tietysti! Leirin kantavana teemana on ryhmäytyminen ja yhdessä tekeminen, ja tarvittaessa kaveria jeesataan, työnnetään ukkoa mäessä ylös ja pukataan vauhtia alamäessä. Illan suussa voivat matkasta selvinneet turista turhia tai pohtia syntyjä syviä, kuivatella villasukkia ja nauttia lämmikettä takkatulen äärellä. Saunakin lämpiää ja avantoon voi pulahtaa, jos lämpotila alkaa korvia kuumottamaan.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä erityislasten vanhemmat Mika ja Pasi.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet.

Osallistumismaksu: jäsenille 80 €/hlö ja muille 100 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite ja ohjelma (pdf)

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
24.1. @ 17:00
Loppuu:
26.1. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Koli Freetime
Kopravaarantie 27
Juuka, 83950 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://kolifreetime.fi/

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot