Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Isä & sisarusviikonloppu (10-17v), Nastola

27.11. @ 17:0029.11. @ 13:00

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Tervetuloa kaikki erityislasten 10-17 -vuotiaat sisarukset ja isät ja bonus-isät liikunnalliseen viikonloppuun!

Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten 12-17-vuotiaille sisaruksille ja heidän isilleen tai bonus-isilleen. Tapahtumaan voi perheestä osallistua yksi sisarus ja yksi isä tai bonus-isä. Viikonlopun tavoitteena on vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä suhdetta, tarjota yhteisiä liikuntaelämyksiä sekä yhdessäoloa muiden perheiden kanssa. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta luvassa on ainakin kuplafutista, uintia, kaupunkisotaa, hyvää ruokaa ja rentoa menoa.

Menossa ovat mukana Leijonaemojen vapaaehtoiset isät.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 120 €/perhe (2 henk.) ja muille 160 €/perhe (2 henk.). Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito sekä majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi ja puh. 040 482 0260

Tapahtuma on osa Leijonaemojen “Erityislapsiperheen näkymätön sisarus” -hanketta.

Tiedot

Alkaa:
27.11. @ 17:00
Loppuu:
29.11. @ 13:00
Hinta:
tapahtumaluokat:
,
tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Liikuntakeskus Pajulahti
Pajulahdentie 167
Nastola, 15560 Suomi
+ Google Map

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Vain yksi ilmoittautuminen perheeltä. Osallistujien sukupuoli ja ikä -jakaumat raportoidaan rahoittajalle (Stea), tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset kentät

Ilmoittautumisvahvistus

Leijonaemot