Ladataan tapahtumat

Mielihyvää ilman riippuvuutta hyvinvointipäivä, Kajaani

14.11. @ 10:0017:00

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat tervetulleiksi!

VARAA JO NYT KALENTERIIN! Päivässä käsitellään eri riippuvuuksia ja kuinka niiden kanssa elää ja niistä päästä irti. Päivän tarkemmat tiedot julkaistaan syksyllä 2020.

Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen.

Päivässä mukana ja vetäjinä Leijonaemojen vapaaehtoiset Minna ja Outi, sekä keskusteluja/työskentelyä ohjaamassa neuropsykiatrinen valmentaja Piia Sumupuu ja yhteisöpedagogi Sanna Runsala.

Ilmoittautuminen tapahtumaan käynnistyy 22.8.: Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 19.9. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää päivän ohjelman ja lounaan. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Leijonaemojen kanssa Kajaanin kaupunki ja Tietoisesti kohti parempaa -hanke.

Tiedot

Päivämäärä:
14.11.
Aika:
10:00–17:00
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

NUPPA
Asemakatu 2
Kajaani, 87100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kajaani.fi/fi/palvelut/nuppa

Leijonaemot