Ladataan tapahtumat

Hyvinvointia väsähtäneille vanhemmille -viikonloppu, Laukaa

25.4. @ 10:0026.4. @ 14:00

Tapahtuma on peruttu ja pyritään järjestetään myöhemmin. Seuraa tapahtumasivua, julkaisemme tapahtuman tulevan ajankohdan myöhemmin!

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi!

Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, joiden arki on erityisen kuormittavaa. Tavoitteena on antaa osallistujille voimia selviytyä arjen haasteista paremmin sekä mahdollistaa muiden vastaavassa tilanteessa olevien erityislasten vanhempien tapaaminen.

Tapahtumassa mukavan yhdessä olon lisäksi on mahdollisuus levätä ja rentoutua vertaisten seurassa. Lauantaina kisataan leikkimielisesti Maalaisolympialaisissa, jonka jälkeen voi pulahtaa virkistävään järviveteen tai lämpimiin poreisiin ja nauttia savusaunan lämmöstä.

Tapahtumassa mukana vapaaehtoiset erityislasten vanhemmat Kati ja Jarkko.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 18 henkilöä ja etusijalla Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 29.2. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: jäsenille 60 €/hlö tai 100 €/pariskunta ja muille 100 €/hlö tai 180 €/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman esite (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Alkaa:
25.4. @ 10:00
Loppuu:
26.4. @ 14:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Varjola
Vilppulantie 51
Kuusa, 41370 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
varjola.com

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leijonaemot