Ladataan tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointi-ilta erityislasten vanhemmille, Tampere

7.12.2019 @ 17:00

yrittisaunailta

Tervetuloa mukaan vanhempien hyvinvointi-iltaan Tampereen ytimeen. Tapahtuma käynnistyy klo 17 ulkoilulla lähipuistossa (Sorsapuisto), jossa ohjataan voimauttava kävelykierros (kesto n. tunti). Ulkoilessa vertaisten kanssa keskitytään omaan hyvinvointiin ja ladataan akkuja illan saunomista varten.

Ulkoilun jälkeen siirrytään LuonnonHyvän saunatilaan, jossa on ohjelmassa: HÄMÄRÄNHYSSY -YRTTISAUNA
“Hämärän hyssy on tunnelmallinen ja rentouttava saunaelämys, jossa kynttillät ja takkatuli luovat tunnelmaa ja lämpöä pikkujouluihin tai pimeneviin iltoihin. Aidoista yrteistä tehty hoitovoide hyväilee koko kehoa ja hemmottelee saunojia. Luonnon elvyttävä vaikutus ympäröi sinut yrttisaunan leppoisissa löylyissä ja vie sinut hetkeksi takaisin kesän lämpöön.

Osallistujia pyydetään pukeutumaan sään mukaisesti (pieni sade ei menoa haittaa) ja tuomaan pyyhkeet/uikkarit saunomista varten.

Illan menossa mukana ja vetäjinä vapaaehtoiset Leijonaemot Jutta ja Sanna.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu noin 20 henkilöä ja etusijalla osallistujien valinnassa ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan 24.10. mennessä. Tämän jälkeen vapaat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman, saunan ja iltapalan. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
7.12.2019
Aika:
17:00
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

LuonnonHyvä -keidas
Sumeliuksenkatu 11
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.luonnonhyva.fi

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot