Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Homma hoituu teatteriesitys, Kuopio

8.12.2023 @ 19:0021:30

Kuopiolaiset Leijonaemot lähtevät yhdessä katsomaan kulttimainetta nauttivaa ja moneen kertaan palkittua Broadway-musikaalia Homma hoituu-The Producers. Esityksen kesto 2 h 35 min, sis. väliajan.

Mukana musikaalissa vapaaehtoinen Leijonaemo Tiina.

Tapahtuma on täynnä. Ilmoittaudu varasijalle tämän linkin kautta. Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n kuopiolaiset jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: 15 €/hlö jäsenille ja muille 35€/hlö. Etkö vielä jäsen? Liity tästä
Maksulinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Leijonaemojen tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisten suosituksia ja koronarajoituksia. Tulethan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 050 408 6567

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2023
Aika:
19:00–21:30
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Kuopion kaupungin teatteri
Niiralankatu 2,
Kuopio, Suomi
+ Google Map

Leijonaemot