Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityislasten vanhempien vapaailta, Kalajoki

24.8.2018 @ 19:30

Toivotamme kaikki erityislasten isät ja äidit lämpimästi tervetulleiksi!

Vanhempien vapaailta järjestetään Kalajoen Merisärkillä. Ilta käynnistyy yhteisellä ruokailulla, jonka jälkeen siirrytään viihdekeskus Merisärkkään nauttimaan Juha Tapion musisoinnista.

Aika: Perjantaina 24.8.2018 alkaen klo 19.30

Illan menossa mukana erityislapsen vanhemmat Jutta, Laura ja Tapani

Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle: Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja tarjolla, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin jäsenille ja sen jälkeen muille. Tapahtuma ovat tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumiin ole mahdollista. Lastenhoitoa ei ole järjestetty.

Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Kimppakyydeistä sovitaan erikseen ilmoittautuneiden kanssa.

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 35 €/hlö. Maksu sisältää ruokailun ja iltaohjelman. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi, puh. 045 893 6493

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2018
Aika:
19:30
Hinta:
tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
Kalajoki, 85100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.merisarkka.fi/Etusivu

Ilmoittautuminen

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Leijonaemot