Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityislasten isien illanvietto, Vantaa

17.5.2023 @ 18:0023:00

Isien illanvietto BowlCircus Flamingossa Vantaalla

Toivotamme kaikki erityislasten isät lämpimästi tervetulleiksi mukaan BowlCircus Flamingoon Vantaalle!

Tapaamiseen voivat osallistua kaikki erityislasten isät eikä Leijonaemot ry:n jäsenyyttä vaadita. Illan ohjelmassa keilausta, saunomista ja yhteinen ruokailu.

Illan menossa mukana vapaaehtoiset erityislasten isät Mika ja Pasi.

Ohjelma:
18.00 saapuminen, tutustuminen, lyhyt vertaishetki
18.30 alkaen: keilaus
20.00 yhteinen ruokailu ja vertaishetki jatkuu
20.30 saunominen mahdollista, mutta vertaishetken jatkokin mahdollista
22- kotiin lähdön aika pikku hiljaa

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Tapahtumaan mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Omavastuuosuus: Leijonaemot ry:n jäsenille 5 €/hlö ja muille 20 €/hlö (sis. ohjelman ja ruokailun). Etkö vielä jäsen? Liity tästä

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus on maksettava tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot.

Tapahtuma on tarkoitettu vain erityislasten isille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Lastenhoitoa ei ole tarjolla tapahtuman aikana. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tiedustelut: toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 045 203 8221

Tiedot

Päivämäärä:
17.5.2023
Aika:
18:00–23:00
tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

BowlCircus Flamingo
Tasetie 8
Vantaa, 01510 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Leijonaemot